Atletul de aur al CSM Ploiești/ VIDEO

Atletul de aur al CSM Ploiești.

Atletul ploieștean Petre Rezmiveș a făcut o figură bună la Campionatele Internaționale de Atletism ale României și a reușit să câștige proba de 100 metri plat.

Atletul de aur al CSM Ploiești

cel mai verde complex reziential

Sportivii secţiei de atletism a CSM Ploieşti au participat, în weekend, la Campionatele Internaţionale de Atletism ale României. Competiţia a ajuns la cea de-a 67-a ediţie şi a fost găzduită de Arena „Nicolae Mărăşescu”, din Craiova. Cu prilejul întrecerii din Oltenia, Federaţia Română de Atletism a organizat şi prima etapă a Campionatelor Naţionale „U20”.

Cea mai bună performanţă a sportivilor pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu a fost realizată de Petre Rezmiveş. A câştigat proba de 100 metri plat. Cealaltă prezenţă pe podium i-a aparţinut Teodorei Iancu, în proba de aruncarea suliţei. Sportiva a ocupat locul al 2-lea în campionatul „U20” şi locul al 4-lea în cadrul Campionatelor Internaţionale.

În finale au mai participat Cristian Roiban (100 metri şi 200 metri), Robert Marinescu (100 metri) şi Alexandru Geamănu (200 metri), fără a urca, însă, pe podiumul de premiere.

Competiţia de la Craiova a reprezentat pentru toţi sportivii o bună repetiţie în perspectiva Campionatelor Naţionale de Seniori ce se vor ţine tot la Craiova, în perioada 24-26 iunie.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here