logo
RNTV Live

Atenţie unde parchezi maşina. S-ar putea să te trezeşti fără ea!

parcari neregulamantare
Mihai Constantinescu

Atenţie unde parchezi maşina. S-ar putea să te trezeşti fără ea! Echipele SGU sunt cu ochii pe cei care nu respectă regulile bunului simţ şi ridică autovehiculele parcate neregulamantar. Sunt vizate, spre exemplu, cele staţionate pe trecerile pentru pietoni ori la mai puțin de 25 de metri înainte și după acestea.

Astăzi echipele SGU au fost din nou în acţiune

“Echipele societății continuă activitatea de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar, potrivit procedurilor reglementate de legislația și actele normative în vigoare.
Pe această cale, solicităm conducătorilor auto să respecte regulile de circulație și să parcheze regulamentar, în locurile destinate acestui scop”, au spus reprezentanţii societăţii.

Recuperarea vehicului care a fost ridicat se va face doar după ce se va achita suma de 450 lei – pentru cele ridicate și depozitate în perimetrul amenajat în acest sens la sediul societății, din strada Ghighiului – la care se adaugă un tarif de 91 lei pentru fiecare zi de depozitare, respectiv 220 lei pentru vehiculele în curs de ridicare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imagini-cutremuratoare-cu…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/consiliul-judetean-prahova-a…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/nesimtitii-orasului-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor