logo
RNTV Live

Atenţie şoferi! De astăzi, Bulevardul Republicii intră în reparaţii

intersecții Municipalitatea ploieșteană a demarat lucrări de reparații în intersecții& sursă foto Moldova 24
Mihai Constantinescu

Atenţie şoferi! De astăzi, Bulevardul Republicii intră în reparaţii

Anunţate iniţial pentru data de 11 februarie 2019, lucrările de pe Bulevardul Republicii încep astăzi. Condițiile meteorologice nefavorabile nu au permis derularea acestora la data anunţată iniţial.

Astfel că, de astăzi se vor executa lucrări de reparații pe Bulevardul Republicii, între strada Amaradiei și strada Gilortului. 

Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere.

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor