Atenție șoferi! Amendă pentru ceva la care nu te gândești!

acţiune Acțiuni rutiere în Puchenii Mari, Mizil, Gura Vadului, Fântânele și Ceptura

Şoferii care fumează în maşina personală în prezenţa femeilor însărcinate sau a copiilor ar putea primi amendă, potrivit unui amendament depus de iniţiatoarea legii antifumat, deputatul PSD Aurelia Cristea, care a cerut şi interzicerea tigărilor electronice în spaţiile pentru copii.

”Aceste amendamente pe care le-am susţinut atunci când iniţiativa legislativă a ajuns la Comisia de buget, finanţe se referă, în primul rând, la anularea amendamentelor pe care le-a depus Comisia de sănătate din Senat şi care se refereau la actuala lege de interzicere a fumatului în spaţiile publice închise, iar suplimentar într-adevăr am corectat nişte lucruri care ni s-au cerut din partea societăţii civile şi a cetăţenilor şi care se referă, în primul rând, la introducerea interzicerii ţigărilor electronice la spaţiile de joacă pentru copii în aer liber, cât şi în spaţii închise care a fost omisă în Legea 15”, a declarat deputatul PSD Aurelia Cristea marţi.

cel mai verde complex reziential

Ea s-a pronunţat în favoarea introducerii interdicţiei de a fuma în maşina personală în prezenţa femeilor însărcinate şi a copiilor.

”Suplimentar, astfel încât este în concordanţă şi cu Decizia CCR şi cu Convenţia ONU privind drepturile copilului, interzicerea fumatului în maşina proprietate personală dacă se află copii sau femei însărcinate”, a adăugat ea.

Citește mai mult pe : http://www.zf.ro/eveniment/soferii-care-fumeaza-in-masina-in-prezenta-copiilor-sau-a-femeilor-insarcinate-ar-putea-fi-amendati-15731708

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here