Atenţie ploieşteni!Alimentarea cu apă potabilă se întrerupe în această seară pe mai multe străzi din Ploieşti

Alimentarea cu apă întreruptă pentru lucrări de modernizare 

Atenţie ploieşteni!Alimentarea cu apă potabilă se întrerupe în această seară pe mai multe străzi din Ploieşti

În cadrul lucrărilor de modernizare a rețelei  publice de alimentare cu apă, pentru cuplarea la rețeaua de transport a noii conducte de pe strada Traian, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă joi, 10 octombrie, începând cu ora 22:00 în  zona de case aferentă cartierului Traian, zona cuprinsă între străzile: Nicolae Titulescu, Malu Roșu, Traian, Gh.Gr.Cantacuzino, Trei Ierarhi, Victoriei și Clemenței. Reluarea alimentării cu apă se va face până la ora 7:00 pe 11 octombrie 2019.

Apa Nova Ploiești va pune la dispoziția clienților săi cisterne cu apă potabilă ce vor fi amplasate în locații: str.Trei Ierarhi – zona Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza Ploiești; Str.Taian – intersecție cu str. Afinelor; str. Elena Doamna – intersecție cu str. Veniamin Costache.

Aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de modernizare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă.

Eventualele reclamații și solicitări de informații suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploiești, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din rețeaua Telekom România, iar din alte rețele de telefonie fixă sau mobilă la numărul 0244 407630 (apel taxabil).

Vezi şi https://republikanews.ro/fotoploiesti-urmarire-in-trafic-ca-in-filme-soferul-a-oprit-doar-dupa-ce-a-creat-un-carambol-urias/?fbclid=IwAR17lPZM1nzRPdk0NNbjJKLq0IsJ_X7-VqEn91jo81J48PYHJX0DHFxp9Ks

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here