Atenție ploieșteni! Luni se oprește furnizarea cu apă potabilă. Vezi zona

petrecere-ploiest-1-decembrie

Atenție ploieșteni! Luni se oprește furniyarea cu apă potabilă. Vezi zona

Luni, 4 martie, APA NOVA Ploiești va întrerupe alimentarea cu apî potabilî, între orele 10.00 – 13.00, pe strada Mărășesti (bloc 16 si bloc 17 sc A și B), în cadrul operațiunii de înlocuire a hidrantului de incendiu și a bransamentului de apa din zona blocului 16.

Repreyentanțăă societății ăși cer scuze pentru disconfortul creat. Aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă.

Eventualele reclamații și solicitări de informații suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploiești, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din rețeaua Telekom România, iar din alte rețele de telefonie fixă sau mobilă la numărul 0244 407630 (apel taxabil).

Vezi și https://republikanews.ro/elevi-de-aur-din-ploiestiechipa-centrului-judetean-de-excelenta-prahova-s-a-calificat-laolimpiada-internationala-de-informatica-pe-echipe-de-la-moscova/

Vezi și https://republikanews.ro/politist-comdamnat-pentru-ca-fura-din-banii-de-amenda/?fbclid=IwAR3Pqobl89fyqywNGfAIdxW71wgM6fRG66GL0cFqTlBnRAGD9BAFiaKfRxc

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here