logo
RNTV Live

Atenţie pe cine primiţi în case! Mai mulţi ploieşteni au fost fără economii

O persoană a fost arestată în parcarea unui bloc din Ploieşti. Mai mulţi oameni au avut de suferit din cauza acestei persoane
Mihai Constantinescu

Au acţionat prin metoda pomana

Atenţie pe cine primiţi în case! Mai mulţi ploieşteni au fost fără economii.

Nu primiţi persoane străine în casă indiferent de motiv. Riscaţi să aveţi de-a face cu nişte escroci. Au înţeles acest lucru mai mulţi ploieşteni care au rămas fără economiile strânse după ce în casă le-au intrat persoane străine pe motiv că vor să dea de pomană. Pe fir au intrat şi poliţiştii.

Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul acestui an, persoanele în cauză ar fi săvârșit 3 infracțiuni de furt din locuințe de pe raza municipiului Ploiești. Se pare că aceștia, sub pretextul oferirii de alimente și bani în memoria unor persoane decedate, determinau victimele să le permită accesul în locuință. ulterior, ar fi creat un context în care unul din bănuiți reușea să sustragă sume de bani deținute în locuință de persoanele vătămate.

Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la peste 10.000 de lei.

Astăti locuinţele bănuiţilor au fost percheziţionate. Polițiștii din Ploiești efectuează 6 percheziții la persoanele bănuite de furturi .4 persoane vor fi fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

5 descinderi au loc în județul Prahova și una în județul Ilfov.

 

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor