logo
RNTV Live

Atenţie maximă când vă achiziţionaţi maşină second hand. Cum a păcălit un ploieştean mai multe persoane?

sursă foto Jurnalul Regional
Mihai Constantinescu

Atenţie maximă când vă achiziţionaţi maşină second hand. Cum a păcălit un ploieştean mai multe persoane?

Bărbatul a început să facă bani din înşelăciuni începând cu luna decembrie 2020. Ar fi promis unui număr de 3 persoane vătămate, vânzarea a 2 autoturisme, sens în care acesta ar fi primit avans sau plata integrală, în valoare de 6.000 de Euro și nu ar fi materializat promisiunea făcută.

În cursul acestei dimineți, polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la locuința unei persoane bănuite de săvârșirea a 3 fapte de înșelăciune. 1 mandat de aducere a fost pus în executare.

Pe fir au intrat oamenii legii care au efectuta percheziţii la domiciliul bătbatului. În urma lor au fost ridicate înscrisuri materiale folosite la activitatea infracțională.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluția legală la finalizarea anchetei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiestiul-va-ramane-fara…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor