logo
RNTV Live

Atenție mare cand sunteți în aglomerație. Care este cel mai vanat obiect de către hoții de mărunțișuri?

furt telefon mobil 1
Erika Stoica

Atenție mare cand sunteți în aglomerație. Care este cel mai vanat obiect de către hoții de mărunțișuri?

Dacă vă întrebați care este obiectul cel mai vanat de către hoți, trebuie să știți că acesta este telefonul mobil.

La randul lor, oamenii legii vanează astfel de hoți, iar ieri, polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Patrimoniului au identificat o persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 19 ani, despre faptul că în cursul aceleiași zile, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, i-ar fi fost sustras, din buzunar, telefonul mobil.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana banuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de o femeie în vârstă de 51 de ani, din municipiul Ploiești.

În baza probatoriului administrat, față de aceasta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentată unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat 

Tot ieri, și polițiștii din cadrul Secției nr.4 de poliție Ploiești au identificat o persoană banuită de săvârșirea unei fapte de furt.

În fapt, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 17.30, polițiștii au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 17 ani cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o bancă din municipiul Ploiești, i-ar fi fost sustras telefonul mobil.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana banuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Râfov.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor