logo
RNTV Live

Atenţie la ofertele de pe internet!!! Oamenii legii prahoveni, percheziţii în București, Călărași, Teleorman și Ilfov

sursă foto Dreamstime
Mihai Constantinescu

Atenţie la ofertele de pe internet!!! Oamenii legii prahoveni, percheziţii în București, Călărași, Teleorman și Ilfov

Mare grijă la ofertele de pe internet, atrag atenţia oamenii legii prahoveni.Unele pot fi false. Dovadă stă şi descoperirea făcută în urma unor astfel de oferte Concret, începând cu luna martie mai multe persoane ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de înșelăciune în domeniul comerțului cu materiale de construcție. În fapt, acestea ar fi postat pe internet oferte fictive, determinând părțile vătămate să depună sume de bani în conturi bancare, fără a le livra produsele comandate și achitate în prealabil.

Pe fir au intrat polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. Astazi au efectuat 9 percheziții în municipiul București și în județele Călărași, Teleorman și Ilfov, la domiciliile bănuiţilo. 11 mandate de aducere au fost puse în executare.

De la locațiile vizate au fost ridicate înscrisuri, aparatură electronică și sume de bani.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională depășește 250.000 de lei.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale al I.G.P.R., al serviciilor pentru acțiuni speciale și ai altor structuri din București și județele Prahova, Călărași, Teleorman și Ilfov.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videostrigat-de-ajutor-al-unei-paciente-cu-covid-19-internata-la-spitalul-de-boli-infectioase-ploiesti-zici-ca-avem-ciuma-bubonica-nu-vine-nimeni-sa-ne-vada/?fbclid=IwAR2ka1-4QQ2lXRduv7tUHUnqCFw-tlH7FDp8BglZPct8STt985zElxL35fI

Pentru mai multe ştri. vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor