logo
RNTV Live

ATENȚIE LA CUMPĂRĂTURILE ONLINE!

Costin

Suna prea bine pentru a fi adevarat! La acest aspect trebuie sa fim atenti cand gasim oferte online ce sunt departe de preturile reale. Politistii ne atrag atentia sa fim atenti si la comercianti si sa-i alegem doar pe cei care  au o reputatie buna si sunt de incredere. Sfaturi pentru un comert online sigur au primit si ploiestenii zilele trecute, pe strada, de la oamenii legii.

Pe principiul „paza bună trece primejdia rea”, polițiștii ne atrag atenția să avem grijă când facem cumpărături pe internet. Tot mai multe înșelăciuni au loc în mediul online.

Cumpărătorii din mediul online spun că de obicei aleg aceleași site-uri de pe care își achiziționează produsele de care au nevoie.

Oamenii legii ne recomandă să cumpărăm numai de pe site-uri care utilizează metode de plată securizate și evităm tranzacțiile când suntem conectați la rețelele de  wi-fi publice. Astfel de sfaturi au fost adresate recent părinților, dar și bunicilor care se aflau în zona adiacentă unităților de învățământ din nordul Ploieștiului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor