logo
RNTV Live

Atenție la bunuri atunci cand vă aflați în mijloacele de transport în comun. Pățania unei femei!

Panică în autobuz! Carambol pe șosea, la Blejoi
Erika Stoica

Atenție la bunuri atunci cand vă aflați în mijloacele de transport în comun. Pățania unei femei!

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești- Biroul de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au depistat și reținut o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiul Ploiești, bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat. Fapte a comis-o luna trecută.

În fapt, la data de 13 martie a.c., o femeie in vârstă de 37 de ani, din comuna Berceni, a sesizat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras portofelul ce conținea acte, un card bancar și o sumă de bani, pe raza municipiului.

Din verificări, s-a stabilit faptul că portofelul ar fi fost sustras în timp ce persoana vătămată se deplasa cu un autobuz în municipiu, de către o femeie în vârstă de 46 de ani.

Cu ocazia depistării acesteia, a fost condusă la sediul unității de poliție în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentată unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor