logo
RNTV Live

Atenţie! De astăzi scad temperaturile şi va ninge în toată ţara

ninge vreme severă,
Mihai Constantinescu

Vin ninsorile

Atenţie! De astăzi scad temperaturile şi va ninge în toată ţara

Meteorologii atenţionează că după perioada cu temperaturi de primăvară de astăzi vremea se răceşte treptat şi va ninge în toată şara în unele zone urmând să se depună strat consistent de zăpadă, iar vântul va sufla în rafale cu peste 100 de kilometri, viscolind zăpada.

Potrivit Digi24.ro, aerul rece va pătrunde în România marţi, şi se va resimţi mai întâi la munte, unde vor fi ploi, lapoviţă şi ninsoare, urmând ca aceste fenomene meteorologice să se extindă în toată ţara.

Încă de marţi, la munte se va depune strat consistent de zăpadă, potrivit sursei citate.

În celelalte zone vor fi, iniţial, ploi, începând ca, de miercuri, să fie înlocuite de ninsori care vor cuprinde Maramureşul, Transilvania şi nordul Moldovei.

Miercuri seară, va începe să ningă în jumătatea de sud a ţării,  iar vântul va viscoli zăpada.

Temperaturile vor scădea, astfel că la jumătatea săptămânii nu vor mai depăşi maxima de 7 – 8 grade Celsius. Noaptea va fi ger, maximele fiind de minus 10 grade Celsius.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videosalarii-inghetate-la-primaria-ploiesti-angajarile-se-vor-face-in-anumite-conditii/?fbclid=IwAR0AKKJxoxbwEzAtO6MTJ2EdtfhRdiUbUUf_Q9GBi3wX-Lnng3i9jPG6TyM

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor