logo
RNTV Live

Atenţie cum închizi autoturismul. Zeci de furturi din autoturisme, inclusiv în Prahova, date prin bruierea telecomenzii

bruierea telecomenzii sursa foto Opinia Buzau
Mihai Constantinescu

Bruierea telecomenzii, noua metodă aplicată în furturile din maşină

Atenţie cum închizi autoturismul. Zeci de furturi din autoturisme, inclusiv în Prahova, date prin bruierea telecomenzii.

Maşinile sunt ţinta hoţilor dintotdeauna, iar tehnica de spargere s-a perfecţionat în timp. Mai nou hoţii nici măcar nu mai forţează portiera. “Lucrează frumos! cu telecomanda.

Mai precis  bruiază semnalul de la telecomandă. Patru bărbaţi au folosit această metodă inedită şi au dat zeci de spargeri în județele Vâlcea, Prahova, Satu Mare, Maramureș, Brașov și în București, notează Digi 24.ro.

Cei patru bărbaţi , trei cetățeni din Republica Moldova și unul din Ucraina, își alegeau mai întâi victima. Apoi o urmăreau și bruiau semnalul de telecomandă, la acționarea sistemului de închidere centralizată a maşinii.

Victima pleca de la maşină convinsă că a închis autoturismul,  numai că nu era aşa. Hoţilor nu le mai rămânea decât să fure uşor toate bunurile din maşină.

Aceştia au fost arestaţi în Braşov.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/taxa-auto-revine-din-vara-si-va-fi-calculata-in-functie-de-norma-de-poluare/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/gara-campina-a-devenit-acasa-pentru-o-mama-cu-copil-mic-alungata-de-acasa/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor