logo
RNTV Live

Atenţie apare un NOU TIP DE CONCEDIU! Cui i se adresează?

sursă foto Alba24
Mihai Constantinescu

Atenţie apare un NOU TIP DE CONCEDIU! Cui i se adresează?

Pe lângă tipurile de concedii pe care le cunoaşte toată lumea, în curând ar putea să apară unul nou. Este vorba despre concediul pentru divorţ.

Pe agenda Camerei Deputaților există un astfel de proiect care dacă va fi adoptat, toţi cei care divorţează vor primi trei zile de concediu plătit, pentru a se putea depăşi mai uşor această perioadă traumatizantă pentru parteneri, notează romaniatv.net.

Cele trei zile de concediu nu pot fi scăzute din numărul de zile al concediului anual de odihnă. Pop invocă datele din ultimele două decenii ale Institutului Național de Statistică potrivită cărora o căsnicie din patru sfârșește în divorț. În fiecare an, peste 60.000 de adulți sunt afectați de această experență traumatizantă, alături de 17.500 de copii ai căror părinți se despart, potrivit sursei citate.

Concediul poate fi luat în primele patru săptămâni de la constatarea sau pronunțarea divorțului, în baza certificatului de divorț.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/spitalul-de-pediatrie-din-ploiesti-pus-pe-butucidobre-cel-mai-bun-recordman-la-pus-pe-butuci-institutii/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor