Atenţi şoferi! Se închide Bulevardul Independenţei pentru desfăşurarea “Klausenburg Retro Racing”.

Klausenburg Retro Racing foto https://www.gherlainfo.ro
cautam-reporteri-republikanews

Klausenburg Retro Racing

Atenţi şoferi! Se închide Bulevardul Independenţei pentru desfăşurarea “Klausenburg Retro Racing”.

Sâmbătă, 5 octombrie 2019, are loc evenimentul “Klausenburg Retro Racing”.

just insolv sprl

Astfel, în intervalul orar 14:00 – 22:00, se va întrerupe  circulaţia  autovehiculelor  pe  Bd. Independenţei,  de  la  Statuia  lui  Radu  Stanian  şi  până  la  Gara  de  Sud.  În consecinţă, autobuzele vor circula pe sensul Centru – Sud,  pe strada Bobâlna, cu staţii la ”Pelican” şi ”Liceul de Artă Carmen Sylva”.

Pe sensul Sud – Centru,  pe  strada  Democraţiei,  autobuzele opresc în staţiile ”13 Decembrie”, ”Covurlui” si ”Muzeul de Istorie”.

 Traseele troleibuzelor  44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru si Gara de Sud se va face cu ajutorul celorlalte trasee cu parcurs în zonă. În  locul stației ”Coreco Sud”, traseele autobuzelor 1, 2, 30, 32 vor efectua stația ”Gara Sud” din fața P.T.T.R. Sud, comună cu cea a tramvaiului 101.

În acest context, precizăm că atât ruta cât și intervalul orar de deviere a circulației poate suferi modificări, funcție  de indicațiile agenților de poliție rutieră care vor fi prezenți în zonă.

Vezi şi https://republikanews.ro/ana-birchall-ministrul-justitiei-de-urgenta-in-ploiesti-dupa-ce-magistratii-i-au-cerut-ajutorul-asteapta-de-22-de-ani/?fbclid=IwAR3HhReKhNfA9JAD-155Wi1HdhhqixUDyw0qnKJt26gi71ozzhnsKEspXNA

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here