logo
RNTV Live

Atât au putut! Vezi ce soluție s-a găsit pentru atribuirea mărcilor Petrolul

sed_marci_cl
Ciprian Radu

Consiliul Local Ploiești a hotărât, marți, modalitatea prin care vor fi acordate mărcile Petrolul.

Acestea vor ajunge la echipa ploieșteană prin procedură de licitație publică deschisă cu strigare. Comisiile de specialitate din Primăria Ploiești au avizat favorabil doar această variantă.

Este, în afara celei propuse de avocații Veolia, săptămân atrecută, cea mai rapidă modalilitate de acordare a mărcilor.

În cadrul ședinței de marți a Consiliului Local, primarul Adrian Dobre a apreciat că este nevoie de 10 zile pentru încheierea procedurilor, iar Petrolul s-ar încadra în termenul impus de FRF (înaintea participării la baraj).

Evident, asta se va întâmpla doar dacă nu vor exista contestații la licitație. În mod normal, moral vorbind, la licitație trebuie să se înscrie o singură echipă, și aceea este ACS Petrolul 52, unanim recunoscută ca fiind continuatoarea tradiției galben-albastre.

La licitație se pot înscrie doar entități care au deja activitate sportivă și dețin Certificat de Identitate Sportivă. De asemenea, câștigătorul va trebui să joace pe stadionul Ilie Oană.

Viitorul contract de licență exclusivă se va întinde pe durata a patru ani.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor