Atac dur la adresa primarului Adrian Dobre

Prin intermediul unui comunicat de presă, grupul consilierilor locali ai PSD Ploiești îi solicită primarului Adrian Dobre să găsească o soluție pentru ca “măcar secțiile pentru copii și juniori, copiii Ploieștiului, să își poată desfășura activitatea”. “Măcar în ceasul al 12-lea asumați-vă responsabilitatea pentru semnarea documentelor care să rezolve această problemă”, cer consilierii PSD ploieșteni.

“Domnule primar Dobre, copiii ploieșteni TREBUIE să facă sport!

Am aflat cu stupoare despre suspendarea activității Clubului Sportiv Municipal. Situația singurului club sportiv aflat în subordinea municipalității a ținut agenda publică a ploieștenilor astfel incat puteam usor ajunge la concluzia că sportul a devenit cel mai important subiect din oraș. Balbele administratiei ploiestene din ultimele 3 luni au intrat deja in cotidian. Săptămâna trecută ati informat ploiestenii, prin comunicate de presă, cum a fost salvată activitatea CSM și de faptul că toate echipele clubului au fost înscrise în campionate, existand speranta unei normalitati.
Peste doar câteva zile am constatat că asistăm la o altă minciună marca Adrian Dobre. În realitate, sportivii și antrenorii nu au fost plătiți, iar ieri am aflat că toate secțiile sportive și-au suspendat activitatea.
Suntem consternați de “grija” și de “respectul” pe care le acordați sportivilor din orașul Ploiești și nu putem înțelege cum în lunile de când ați fost ales să păstoriți activitatea municipiului nu ați reușit să găsiți o soluție pentru deblocarea activității CSM. Promisiunile din campania electorala le-ati aruncat deja la cos, domnule primar ! Nu la cel de baschet, ci la cel de gunoi.
Vă solicităm însă să încercați să găsiți soluția pentru ca măcar secțiile pentru copii și juniori, copiii Ploieștiului, să își poată desfășura activitatea. Macar in ceasul al 12-lea asumati-va responsabilitatea pentru semnarea documentelor care sa rezolve aceasta problema.
Intelegem ca de sportul de performanta nu va pasa, desi ar trebui, si ca acceptati cu seninatate sa vaduviti Ploiestiul de spectacolele sportive
Dar copiii TREBUIE să facă sport, TREBUIE sa se dezvolte sanatos, TREBUIE să ducă numele Ploieștiului în competițiile sportive.
Altfel, nu înțelegem cum vă veți putea uita în ochii copiilor pentru a le spune că dumneavoastră nu iubiți sportul și nici sportivii !

Grupul consilierilor locali ai PSD Ploiesti”

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

VIDEO/ Bursa de valori educaționale – Colegiul Național Militar “Dimitrie Cantemir”...

Ordinea, disciplina, munca si dragostea de tara sunt cateva dintre cuvintele care descriu una dintre scolile de top din Prahova si totodata din Romania....