logo
RNTV Live

Astăzi este Ziua Imnului Naţional. Cum se sărbătoreşte la Ploieşti/ Foto

Astăzi este Ziua Imnului Naţional. Cum se sărbătoreşte la Ploieşti/ foto/ sursă foto Facebook Bogdan Toader
Mihai Constantinescu

29 iulie, Ziua Imnului Naţional

Astăzi este Ziua Imnului Naţional. Este un moment cu adevărat special pentru români. Momentul a fost marcat şi la Ploieşti, aşa cum se cuvine. La Palatul Adminstrativ din Ploieşti, Imnul Naţional a fost intonat de autorităţile locale dar şi de ploieştenii care au ţinut să fie prezenţi într-o zi atât de importantă.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/ziua-imnului-national/

“”Deşteaptă-te române”, imnul nostru naţional, poartă în el istoria noastră. Mesajul său este un îndemn permanent spre acea stare de veghe necesară păstrării demnității naționale, a #solidarității și a spiritului de sacrificiu.Mai presus de toate însă, el a avut mereu forță de a înlătura barierele și a ne uni necondiționat . Cred că sunteți de acord cu mine că ascultându-l, ne simțim dintr-o data mai români, uniți “în cuget și simțiri”.

Îmi doresc că sărbătoarea de azi să ne reamintească să fim mai solidari, mai hotărâți să fim împreună în tot ceea ce întreprindem pentru binele țării, a spus într-o postare pe Facebook Preşedintele Consiliului judeţean Prahova, Bogdan Toader”

Ziua Imnului Naţional este sărbătorită, anual, începând din 1998, ca urmare a unei hotărâri a Senatului României, din 18 mai 1998. Prima dată “Deşteaptă-te, române!” a fost cântat în urmă cu 169 de ani. Se întâmpla acest lucru în Șcheii Brașovului, în anul 1848.

Pentru mai multe ştirim, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Facebook Bogdan Toader

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor