logo
RNTV Live

Asociatul unei societăţi comerciale din Ploieşti, a “făcut-o de oaie”. S-a ales cu dosar penal

Asociatul unei societăţi comerciale din Ploieşti, a “făcut-o de oaie”. S-a ales cu dosar penal
Mihai Constantinescu

Un ploieştean, asociat și administrator al unei societăți comerciale din Ploieşti, în vizorul poliţistilor

Asociatul unei societăţi comerciale din Ploieşti, a “făcut-o de oaie”. S-a ales cu dosar penal. după ce ar fi înregistrat în evidența contabilă a societății 45 de facturi fiscale.

Este vorba despre un ploieştean în vârstă de 41 de ani. Este bănuit că din poziţia de administrator al unei societăți comerciale din Ploieşti, ar fi înregistrat în evidența contabilă a societății 45 de facturi fiscale, în sumă totală de 1.686.768 lei. Se pare că acestea nu au avut la bază operațiuni reale. A cauzat astfel prejudiciu bugetului consolidat al statului în cuantum de 562.285 lei.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/trei-prahoveni-un-oltean-si-un-bucurestean-angajati-la-firma-de-distributie-a-carburantilor-sub-cotrol-judiciar-pentru-60-de-zile-vezi-ce-au-facut/

Dosarul penal a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova cu propunere de emitere a rechizitoriului şi sesizarea instanţei competente a soluţiona această cauză.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 sursa IJP Prahova

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor