logo
RNTV Live

Asociația WE ALL MATTER: Proiect la Florești!

344196280_748883016975214_315227234001741092_n
Dudau Andreea Valentina

Asociația WE ALL MATTER (WAM), proiect desfășurat la Florești, în județul Prahova!

Proiectul “Tineri implicați, pentru o comunitate rurală dezvoltată și echilibrată și un mediu curat și sănătos!” a ajuns în Prahova. Chiar dacă proiectul se aproprie de final, până acum au derulat 18 ateliere cu tematici sociale și de mediu, o activitate de ecologizare în comuna Florești, o excursie, o activitate de amenajare a unui colț verde in cadrul școlii, montarea unor senzori de măsurare a calității aerului.

În cadrul proiectului au fost desfășurate mai multe activități practice care i-au ajutat pe copii sa își însușească și să asimileze cunoștințele teoretice dobândite, un concurs de desen cu premii.

Asociația WAM: „Și asta nu e tot, pentru că mai pregătim o surpriză!”

Mulțumiri le sunt adresate și celor care au ajutat la acest proiect și au susținut de-a lungul timpului în toate activitățile derulare în Florești: conducerea școlii, profesorii și personalul auxiliar din Școala Gimnazială, comuna Florești – judetul Prahova. De asemenea, mulțumiri le sunt adresate și celor de la Domeniul Cantacuzino Florești.

Asociația WAM: „Proiectul “Tineri implicați pentru o comunitate rurală dezvoltată și echilibrată și un mediu curat și sănătos!” este derulat de Asociația We All Matter în parteneriat cu Asociatia Romana de Meteorologie Aplicată si Educatie – ARMAE, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014 2021.”

Sursă: Facebook – Asociația We All Matter

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor