Asociația Comunelor din România, filiala Prahova susține Petrolul Ploiești în Liga 1/VIDEO

Asociația Comunelor din România, filiala Prahova, și-a anunțat sprijinul pentru Petrolul Ploiești în Liga 1.  Nu vorbim neapărat despre un sprijin financiar, ci mai degrabă despre un sprijin în a promova spiritul galben-albastru în rândul prahovenilor. Primarii au decis să scoată bani din buzunar și să cumpere mai multe abonamente pe care să le ofere copiilor din localitățile pe care le conduc.

Petrolul Ploiești primește sprijin

Asociația Comunelor din România, filiala Prahova susține Petrolul Ploiești în Liga 1.   Aleșii au decis să scoată bani din buzunar și să cumpere abonamente pe care să le ofere tinerilor care practică sportul rege  în localitățile pe care le conduc.

cel mai verde complex reziential

Totodată, primarii au decis împreună cu reprezentanții Petrolului Ploiești să promoveze spiritul galben-albastru în comunele din Prahova. Acest lucru se va face prin afişe care să informeze populația despre costurile abonamentelor și biletelor.

Au fost purtate și discuții legate de o susținere financiară a clubului Petrolul Ploiești, însă din nefericire legislația nu permite comunelor acest lucru.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here