logo
RNTV Live

Asociația Câmpina Curată trage semnal de alarmă despre anomalii locative în municipiul Câmpina

buletine
Erika Stoica

Astăzi, Asociația Câmpina Curată a organizat o conferință de presă pentru a evidenția preocupările sale privind implicarea unor preoți în campania electorală și descoperirile privind domiciliile suspecte din municipiul Câmpina, notează oglindadeazi.ro.

Reprezentanții asociației au adus în atenția publicului date privind migrația unui număr semnificativ de cetățeni care au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în municipiul Câmpina în ultimii patru ani. Potrivit informațiilor obținute, unele locuințe găzduiesc un număr incredibil de mare de persoane, deși suprafața și compartimentarea lor nu permit acest lucru, potrivit oglindadeazi.ro.

Conform declarațiilor, în perioada 2020-2024, aproximativ 3000 de cetățeni ar fi obținut ilegal domiciliul sau viză de flotant în Câmpina. Datele indică și anomalii semnificative în distribuția acestor domicilii, cu adrese pe străzi precum Năsăud, Păcuri, Muncii, Arinului, Cărămidari, Oborului, și Pădurii. Unele locuințe găzduiesc până la 149 de persoane, potrivit informațiilor furnizate, potrivit sursei ciateta.

Pe lângă aceste constatări, asociația a subliniat implicarea unor preoți în campania electorală, propagând mesaje electorale în favoarea unui candidat la funcția de primar al Câmpinei. În acest sens, asociația a transmis sesizări oficiale autorităților române și unor reprezentanți religioși importanți, cerând o investigație exhaustivă a situației, mai precizează oglindadeazi.ro.

Cu scopul declarat de a preveni fraudele electorale, Asociația Câmpina Curată a solicitat intervenția autorităților și a transmis sesizări către Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Președinția României, comisii parlamentare relevante și ambasadele unor țări străine.

Reprezentanții asociației au subliniat importanța menținerii integrității procesului electoral și au cerut acțiuni concrete pentru investigarea și remedierea situațiilor semnalate.

Comandat de Partidul Social Democrat Filiala Prahova

CUI MFJ 21240002

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor