logo
RNTV Live

Așa premier, așa ministru! Spectacolul grotesc de la Guvern continuă!

dancila_dragnea_1000x600_25295700
Ciprian Radu

Spectacolul grotesc de la Guvern continuă

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a reușit să asocieze crimele de la Auschwitz cu incinerarea porcilor bolnavi de pestă… Asta în timp ce grațioasa Viorica Dăncilă a comis-o din nou în vizitele peste hotare! 

Minsitrul Agriculturii a scos una tare de tot! A afirmat că porcii cu pestă trebuie incineraţi, iar asta “este o munca extraordinară, ca la Auschwitz”. Incredibil cum funcționează mintea acestui bătrân rătăcit în Guvernul României!

Daea și-a cerut scuze public după ce, evident, ambasada israeliană și-a exprimat consternarea!

Doamna Dăncilă joacă și ea în același fim. În Muntenegru, un nou episod!

„Mă bucur să fiu azi la Pristina, în prima vizită a unui prim-ministru român în Muntenegru“, a spus Dăncilă în conferința comună.

Vigilent, poate pus în gardă, translatorul oficial a spus Podgorica, cum trebuia. Capitala statului Muntenegru.

Pe contul oficial de Youtube al Guvernului muntenegrean Vioricăi Dăncilă i-a fost tăiat sunetul când spune Pristina în loc de Podgorica, potrivit Realitatea TV.

Gafa Vioricăi Dăncilă nu e doar una simplă care ține de geografie. Priștina este capitala Kosovo, stat pe care România nu l-a recunoscut.

De altfel, Dăncilă a făcut gafe cam peste tot pe unde a reprezentat România. Ne știu cam toți de-acum!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor