logo
RNTV Live

Așa merg lucrurile la Rosal? Declarație halucinantă a liderului de sindicat: “N-am nicio treabă cu sindicatul!”

greva rosal 2
rnews

Declarație halucinantă a liderului de sindicat

Salariații de la Rosal nu și-au primit drepturile financiare și au declanșat de dimineață un protest spontan. În acest timp, liderul de sindicat, cel care ar trebui să-i apere, se ascunde după deget! 

În condițiile în care salariații operatorului de salubritate au protestat astăzi și au întrerupt activitatea pentru că nu și-au primit salariile, reporterii Ziarului Incomod au dorit un punct de vedere din partea liderului de sindicat, care ar trebui să apere interesele angajaților.

Reporteriil-au sunat pe Alexandru Ion, cel care potrivit documentelor prezentate de Ziarul Incomod,  este președintele Sindicatului SALUBRITATEA Ploieșt, din care fac parte angajații operatorului de salubritate.

Declarația acestuia e halucinantă: A comunicat că nu are nicio legătură cu sindicatul și că lucrează “pe tehnic” la garajul operatorului.

Iată cum în loc să ia apărarea oamenilor pe care îi reprezintă, Alexandru Ion minte că nu este președintele sindicatului, scrie Ziarul Incomod.

Sediul sindicatului este într-o uscătorie de bloc.
romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor