logo
RNTV Live

Artiști de TOP vor concerta în acest weekend la Sinaia. Accesați programul compelt al festivalului

Afis2018
rnews

14 – 16 septembrie este weekendul pe care îl vei ține minte.

Primăria Orașului organizează cea de-a 24-a ediție a Festivalului Sinaia Forever, un eveniment ce are ca temă 100% România.

Carla’s Dreams, The Motans, Bere Gratis & Gheorghe Zamfir, Lidia Buble vor încinge atmosfera  pe scena din centrul parcului Dimitrie Ghica  din Sinaia. De asemenea îi veți asculta pe Lucia, The Monojacks, Cuibul, Melting Dice, Robin and the Backstabbers. În noapte, focurile de artificii vor pune punct distracției de peste zi.

Ca în fiecare an, strada va fi animată de prietenii de la Teatrul Masca, statuile gigant vor prinde viață iar trupa Crispus va “jongla” cu focul. Dansatori, trupe și artiști precum Barbarossa, Bucium, Sapphire Band, Next Ex, Playthoven vor fi printre noi și ne vor prinde în jocul lor. De asemenea  meșteșugarii vă vor aștepta la târgul organizat pe durata festivalului.

Un loc deosebit este cel al Producătorilor Locali, susținuți de Primăria Sinaia, pe care îi veți întâlni la standurile special amenajate. Copiii au locul lor, iar trupa de Teatru Ancuța va pune în scenă piese interactive, concursuri, pop-quizuri  istorice și le va pregăti surprize tuturor participanților.  Terasele deschise timp de 3 zile vă invită să petreceți 100% românește.

 

Sinaia Forever-100% România este despre românii viitorului.

Trebuie să vedem dincolo de noi. La Festivalul Sinaia Forever avem loc pentru toți cei care zilnic își aduc aportul la o Românie mai bună.  V-am obișnuit ca în fiecare an să vă provocăm înspre descoperirea sau înțelegerea unor teme simbolizate prin decorurile festivalului. Anul acesta România și românii sunt marea provocare. 

Este al doilea an în care  susținem producătorii locali și ong-urile prin acordarea de spații gratuite pentru a-și desfășura activitățile. Echipa Primăriei a lucrat la fiecare detaliu pentru a transpune participanții într-un cadru imaginar unde vor găsi elementele geografice și mai ales oamenii care le dau viață.

Vă invit să le descoperiți, să vă faceți poze cu ceea ce vă reprezintă și să le postați cu #sinaiafover2018 și #aicisiacuprimariasinaia. Cu prilejul festivalui lansăm și noua campania de comunicare a Primăriei Sinaia-AICI și ACUM-pentru Sinaia-România. O campanie prin care susținem folosirea mijloacelor de comunicare și lucru online”, a declarat Vlad Oprea, Primarul orașului Sinaia.

Informații utile:

  • Accesul auto va fi restricționat pe B-dul Carol I de la intersecția cu B-dul Republicii până la intersecția cu Strada Gării, din data de 13 septembrie ora 08.00 pană în data de 16 septembrie ora 20.00. Accesul auto se va face pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător, atât la intrarea cât și la ieșirea din localitate.
  • În timpul paradei care se va desfăsura vineri pe B-dul Carol I, cu începere de la ora 18.30, coloana oficială va fi însotită de jandarmi, poliția stațiunii și cea locală, iar pietonii sunt sfătuiți să respecte indicațiile acestora.
  • În timpul evenimentului Primăria Orașului Sinaia în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, Poliția stațiunii și Poliția locală vor avea un punct de comandă comun al forțelor de ordine, amplasat la primărie, unde veți putea semnala eventualele incidente.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor