logo
RNTV Live

Una dintre victimele incendiului de la Colceag a murit. Arsurile suferite nu au putut fi tratate de medicii din străinătate

incendiu colceag
Mihai Constantinescu

Una dintre victimele incendiului de la Colceag a murit. Arsurile suferite nu au putut fi tratate de medicii din străinătate care au făcut eforturi supraomeneşti timp de două săptămâni pentru a-l salva. Este vorba despre ploieşteanul care a fost surprins de puternicul incendiu produs s-a produs la societatea comerciala ca are ca obiect de activitate fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului din Colceag. Bărbatul a fost transportat la un spital din Viena,însă, nici medicii de acolo nu au putut să-l salveze.

Vezi şi ştirea iniţială şi VIDEO AICI

În incendiu, două persoane au fost rănite grav. Cea de-a doua este în continuare în viaţă, însă, prognosticul este în acest meoment rezervat. Bărbatul se află internat într-un spital din Belgia.

Vă reamintim şi că în incendiu au ars: un autotren încărcat cu 22 de cuburi de plastic, bunuri depozitate in hala ( 1 strung, 1 stivuitor, 1 autoturism marca Aro, motoare electrice și pompe pentru transport lichide, anvelope auto, elemente de mobilier și alte 2 autotursime).

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/12-persoane-implicate-in-accident/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/claie-peste-gramada-la-pariuri/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews,ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor