Arme vândute prin curierat! Descinderi în Ploiești și Timiș

sursă foto Arena it

Arme vândute prin curierat! Descinderi în Ploiești și Timiș

Arme vândute prin curierat, urmate de descinderi la două locații din județul Timiș și una din municipiul Ploiești, la domiciliile persoanelor bănuite de săvârșirea de infracțiuni de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și vânzarea sau oferirea spre vânzare de detectoare de metale fără autorizație.

Din cercetările efectuate au rezultat indicii că, în perioada ianuarie – mai a.c., persoanele vizate ar fi vândut, prin curierat, arme neletale și detectoare de metale provenite din țările UE. Nu dețineau autorizațiile necesare desfășurării acestei activități.

cel mai verde complex reziential

De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri, precum 19 arme neletale, diverse accesorii, muniția corespunzătoare de calibre diferite, articole pirotehnice a căror deținere este interzisă (aproximativ 25 kg), 3 detectoare de metale.

Cercetările au fost extinse cu privire la săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni pirotehnice fără drept.

Au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul poliției pentru audiere.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Vezi și https://republikanews.ro/prahova-printre-judetele-din-tara-cu-cele-mai-putine-cazuri-de-infectare-cu-coronavirus/

Vezi și https://republikanews.ro/update-accidentul-rutier-de-la-valea-calugareasca-provocat-de-un-sofer-care-abia-iesise-din-curtea-unei-case/?fbclid=IwAR2rLq7f3XBQbY6L-pquV_-JHB11ApYCJBvZKYjdWnZp_-pybN85swpMnJg

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

 

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here