logo
RNTV Live

Armata rusă a simulat traversarea Nistrului spre Moldova

Armata rusă a simulat traversarea Nistrului spre Moldova
Ciprian Radu

Rușii au antrenat forțarea Nistrului

Unități motorizate din cadrul Grupului Operativ de Trupe Ruse (GOTR) au pregătit traversarea Nistrului în cadrul unui exercițiu militar în Transnistria. 

 În cadrul acestuia, blindate rusești au forțat râul Nistru. Manevra a avut loc în apropiere de localitatea Ternovca din raionul Slobozia, a relatat joi Radio Chișinău, citat de Agerpres.

Militarii ruși au primit ordin să forțeze râul Nistru pentru a debarca pe celălalt mal. În luptă întrând și transportoare blindate BTR-70.

CITEȘTE și  Comandant din Jandarmerie, reținut pentru cămătărie!

În timpul forțării Nistrului, un preot era urcat pe un tanc.

Aplicațiile au fost urmărite de numeroși spectatori civil. Ei i-au întâmpinat la final pe militarii ruși cu flori, după ce “au lichidat cu succes inamicii de pe malul drept’, scrie presa transnistreană, citată de portalul Deschide.md.

“A avut loc un exercițiu pentru depășirea obstacolelor de apă pe râul Nistru. S-au înregistrat unele dificultăți, însă datorită exercițiilor frecvente totul a decurs la cel mai ridicat nivel”, a declarat un comandant rus.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor