logo
RNTV Live

Argint la Campionatele Naţionale de Judo pe Echipe – U23!

judocluj26noi
Cristian Anghelescu

Argint la Campionatele Naţionale de Judo pe Echipe – U23!

Sala de Sport a Licepului cu Program Sportiv din Cluj-Napoca a găzduit Finalele Campionatelor Naţionale de Judo Ne Waza (lupta la sol) pentru Tineret (U23) şi Campionatele Naţionale de Judo pe Echipe – Tineret (U23), competiţii în care au participat şi sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti.

În Campionatul Naţional pe Echipe, formaţia feminină a reuşit să cucerească medaliile de argint, iar cea masculină, să se situeze pe poziţia a 5-a a clasamentului.

Fetele au cedat doar în fața echipei gazdelor

La feminin, au participat patru echipe, fetele noastre câştigând cu 3-2 partidele cu SCM Deva şi CSM Drobeta Turnu Severin, pentru ca, în finală, să piardă cu acelaşi scor confruntarea cu gazdele de la „U”-CSM Cluj-Napoca. Echipa a fost alcătuită din Cătălina Şchiopu (52 kg), Denisa Cristea (52 kg), Cleonia Riciu (57 kg), Codruţa Lungu (57 kg), Andreea Petruţa (63 kg), Georgiana Tuţică (63 kg), Diana Marcu (70 kg) şi Bianca Suciu (+70 kg).

La masculin, au participat şapte echipe, iar formaţia noastră a câştigat cu 3-2 disputa cu SC Miercurea Ciuc B, dar a pierdut, apoi, cu 5-0 în faţa câştigătoarei competiţiei, „U”-CSM Cluj-Napoca, precum şi a ocupantei poziţiei secunde în ierarhia finală, „U” Piteşti. Locurile 3 le-au revenit echipelor SC Miercurea Ciuc A şi CSM 2007 LPS Focşani.

Bronz la Ne Waza

La Campionatele Naţionale de Judo Ne Waza (lupta la sol) au luat startul 75 de sportivi de la peste 20 de cluburi din ţară, iar reprezentanţii CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au reuşit să obţină trei medalii de bronz şi trei locuri V, astfel:

– medalii de bronz – Cătălina Şchiopu (-52 kg), Diana Marcu (+63 kg) şi Ionuţ Constantin (-81 kg);

– locul al V-lea – Marian Tănase (-66 kg), Alexandru Comăniţă (-66 kg) şi Andrei Pîrloga (-81 kg).

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.

sursa: csmploiesti

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor