Arest preventiv: Un bărbat acuzat de vânzarea de cocaină în București pentru sume cuprinse între 3.000 și 3.500 lei

diicot
Dumitrache Catalina

Un individ a fost plasat în arest preventiv de către Tribunalul București, fiind acuzat că a desfășurat activități de vânzare de cocaină către consumatorii din Capitală, solicitând sume între 3.000 și 3.500 lei, conform informațiilor furnizate miercuri de către DIICOT.

Potrivit unui comunicat emis de DIICOT și transmis AGERPRES, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Structura Centrală, au decis reținerea acestui individ, care este investigat sub acuzația de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată, aflându-se în stare de recidivă post-executorie.

“Ancheta a relevat că, în perioada octombrie-noiembrie, individul a desfășurat în mod repetat acte de comercializare a drogurilor de mare risc, în special cocaină, către consumatori din municipiul București, solicitând sume cuprinse între 3.000 și 3.500 lei”, se menționează în comunicat.

În urma percheziției domiciliare efectuate, procurorii afirmă că au fost găsite și confiscate sume în valoare de 18.850 lei, 290 euro, 30 lire sterline și 20 dolari canadieni (care prezintă indicii că provin din activități de trafic de droguri), o cantitate de aproximativ 200 de grame de cannabis, două grindere, un loker, un telefon mobil și mai multe cartele SIM.

Miercuri, un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile împotriva inculpatului.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor