logo
RNTV Live

Președinții de secții de votare din Prahova dau bir cu fugiţii. Se întâmplă cu puţin timp înainte de Referendum

vot
Mihai Constantinescu

Preşednţii de secţii de votare dau bir cu fugiţii înainte de Referendum

Președinții de secții de votare din Prahova dau bir cu fugiţii. Se întâmplă cu puţin timp înainte de Referendum.

Românii cu drept de vot sunt aşteptaţi la urne sâmbătă, 6 octombrie 2018, cât şi duminică, 7 octombrie 2018, între orele 7,00 și 21,00, la referendumul pentru familie. Cetățenii sunt chemați să se pronunțe dacă sunt de acord pentru schimbarea definiției familiei din Constituție, în așa fel încât formularea “căsătoria liber consimțită între soți” să fie schimbată în „căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”.

Prahova se confruntă însă cu o problemă- Preşedinţii de secţii de votare dau bir cu fugiţii. Mai exact, un sfert dintre aceştia anunţat că nu pot lua parte la referendumul de duminică. Cei mai mulţi dau vina pe diverse probleme medicale, anunţă ziarulincomod.ro.

“Pot să vă spun că în continuare se depun cereri de retragere. Imposibilitățile au documente justificative și sunt legate în general de motive medicale, evenimente în familie și altele. Cele mai multe sunt în general probleme medicale”, a declarat președintele BEJ Prahova, judecătorul Ancuța Monica Mitrache, pentru Mediafax.

În județul Prahova sunt 623 de secții de votare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusiv-nu-cumparati-paine-de-la-kaufland-vest-este-plina-de-gandaci-marturia-unei-ploiestence/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor