logo
RNTV Live

Arbitrajul a decis eșecul baschetbaliștilor de la CSM Ploiești

burlacu cluj
Cristian Anghelescu

Arbitrajul a decis eșecul baschetbaliștilor de la CSM Ploiești

Echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti a suferit, astăzi, cea de-a doua înfrângere din acest sezon al Ligii I, după ce a pierdut cu 87-83 (21-21, 25-24, 18-22, 23-16) meciul susţinut în deplasare, cu U-BT 2 Cluj-Napoca.

Eşecul a survenit la capătul unei confruntări în care s-a mers „cap la cap” timp de 40 de minute, echilibrul fiind rupt, spre final, de câteva decizii neinspirate ale brigăzii de arbitri formate din Tiberiu Şerbulea, Zolt Csiki şi Tudor Crişan, şi de două aruncări de trei puncte reuşite de formaţia gazdă.

Burlacu, MVP-ul meciului

Cătălin Burlacu a fost, de departe, cel mai bun marcator al meciului, cu 36 de puncte (la care a adăugat 15 recuperări), eforturile sale fiind susţinute de Adi Tudor (20 puncte) şi tânărul Mircea Topologeanu (10 puncte). Celelalte puncte ale echipei ploieștene au fost reuşite de Levi Szijarto (7), Alin Carabulea (7) şi Vlad Dogaru (3). Au mai jucat Călin Dumitru şi Mihnea Vrabie. Nu au fost folosiţi Horia Scărlătescu, Sebastian Manu, Teodor Bărbuceanu și Vlad Dragomir.

De la Cluj, baschetbaliștii au plecat direct la Târgu Mureş, acolo unde vor susţine mâine, începând cu ora 10:00, meciul cu BC Mureş 2, contând pentru etapa a 7-a a Ligii I.

CSM Ploieşti ocupă locul al 2-lea în clasamentul Grupei a II-a, având însă un meci mai puţin decât prima clasată, CSO Voluntari.

sursa: csmploiesti

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor