Sursă foto: Captură Digi24

Duminică, apele au surprins o maşină în care se aflau patru persoane, pe un drum judeţean din Arad, potrivit Inspectoratul pentru Situatii De Urgență Arad. La volan se afla o femeie, informează autoritățile.

„Pe DJ 708/AR între loc. Gurahonţ şi Buceava-Şoimuş, un autoturism în care se aflau 4 persoane (3 adulţi şi 1 minor) a fost surprins de apă”, anunţă, duminică, ISU Arad.

Persoanele au fost salvate şi autoturismul a fost tractat într-o zonă de siguranţă, iar patru persoane au fost salvate, duminică, din podurile caselor, după ce localitatea Buceava-Şoimuş a fost lovită de o viitură provocată de scurgerea apei de pe versanţi.

Viitura s-a produs ca urmare a ploilor abundente, la faţa locului fiind transmise echipaje ale inspectoratului, alături de Garda 1 de intervenţie Ineu şi Garda 2 de intervenţie Gurahonţ.

Patru autospeciale de teren pot fi găsite în zona afectată, alături de o autospecială de stingere A3000 şi cinci motopompe, precizează ISU Arad.

Patru persoane surprinse de viitură şi care s-au adăpostit în podul caselor au fost salvate de către echipajele de la Gurahonţ.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe DJ708 din cauza apei acumulate pe carosabil, însă echipe specializate se află în teren pentru remedierea situaţiei.

Sursă: Digi24

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *