logo
RNTV Live

Aproape în comă alcoolică, poliţiştii ploieşteni l-au depistat la volan, pe stradă. Este strigător la cer ce a făcut şoferul după întâlnirea cu poliţiştii

Aproape în comă alcoolică, poliţiştii ploieşteni l-au depistat la volan, pe stradă. Este strigător la cer ce a făcut şoferul după întâlnirea cu poliţiştii
Mihai Constantinescu

Reţinut pentru multiple infracţiuni la regimul rutier

Un conducător auto în vârstă de 31 de ani a demonstrat că îndeplineşte toate calităţile pentru a fi declarat PERICOL PUBLIC. Deşi era beat turtă, bărbatul a circulat prin loc public şi după ce i-a fost suspendat permisul a avut tupeul să-i continue drumul.

Aproape în comă alcoolică, poliţiştii ploieşteni l-au depistat la volan, pe stradă. Este strigător la cer ce a făcut şoferul după întâlnirea cu poliţiştii.

În urmă cu trei zile , în jurul orei 02.20, individul a fost depistat conducând un autoturism pe Bulevardul Independenţei. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal. Conducea un autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. Şoferului i-a fost retinut permisul de conducere.

În aceeaşi zi a fost depistat conducând un autoturism pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino. A făcut acest lucru deși avea suspendat dreptul de a conduce. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. A refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru multiple infracţiuni la regimul rutier. Este vorba de: conducerea pe drumul public a unui vehicul avand exercitarea dreptului de a conduce suspendata şi refuz de recoltare mostre de sânge ân vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto  a fost reținut, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunerea de aplicare a măsurii preventive a arestului preventiv pe o durată de 29 de zile.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor