logo
RNTV Live

Apelul disperat al unei asistente medicale din Prahova. Orice informaţie ajută!/FOTO

două surori
Mihai Constantinescu

Apelul disperat al unei asistente medicale din Prahova. Orice informaţie ajută!

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați au fost sesizați de către o asistentă medicală despre faptul că numita MORARU FLORENTINA, în vârstă de 48 de ani, beneficiară a unui centru de integrare prin terapie ocupațională din Urlați, a plecat în mod voluntar în urmă cu o oră din centru.

Semnalmente: Înălţime aproximativ 165 cm, greutate 55 Kg, ochi căprui, păr scurt până la baza gâtului, șaten, față ovală. Având ca semn particular o cicatrice la glezna piciorului drept.

Vestimentație:o bluză alb cu negru, geacă din piele de culoare neagră, pantaloni de culoare gri, pantofi de culoare maro.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

UPDATE

Femeia a fost găsită pe raza comunei Bănești. Nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/barbatul-implicat-in-accident-a…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor