logo
RNTV Live

Apel către păuleşteni pentru economisirea resurselor de apă

sursă foto Economica net
Mihai Constantinescu

Apel către păuleşteni pentru economisirea resurselor de apă!

În urma avertizărilor meteo privind temperaturile ridicate din această perioada , temperaturi ce ajung până la 42 de grade Celsiu, cetăţenii din Păuleşti sunt avertizaţi că este necesară economisirea resurselor de apă.

Apa reprezintă o sursă naturală regenerabilă, vulnerabilă și limitată, element indispensabil pentru viața și pentru societate, materie prima pentru activităti productive, sursă de energie și cale de transport, factor determinant în mentinerea echilibrului ecologic.
Apa nu este un produs comercial oarecare, ci este un patrimoniu natural care trebuie protejat, tratat și apărat ca atare, fiind o resursă strategică de siguranță și securitate națională.
Pentru a evita lipsa apei la robinete este interziă folosirea acesteia pentru activitati agricole, udarea peluzelor, spalarea autovehiculelor/utilajelor si a altor activităţi inutile .
Pe toată aceasăa perioadă, în conformitate cu legislaţia în vigoare privind strategia de economisire a resurselor naturale şi a disconfortului creat prin lipsa apei la robinete, societatea din Păuleşti, care se ocupă de acest serviciu, îşi rezervă dreptul ca în situaţia în care se constată practicarea de activităţă ce presupun risipa apei în astfel de situaţii, gospodăriile respective să fie debranşate în timp real.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor