logo
RNTV Live

Apa va fi oprită și pe timpul zilei în Mizil și Urlați, anunță Hidro Prahova

pochinit-kran-9
Theo Tănăsescu

Societatea comercială Hidro Prahova, cel mai mare furnizor de apă din judeţul Prahova, anunţă că în oraşele Mizil şi Urlaţi, unde apa potabilă se furnizează după program de trei zile, fiind oprită mai multe ore pe timp de noapte, s-a recurs la oprirea temporară a apei şi ziua. Măsura a fost luată „pentru refacerea resurselor de apă disponibile, pe fondul unui consum extrem de ridicat”

Astfel, locuitorii oraşului Urlaţi nu au avut apă la robinet joi, 20 iulie, în intervalul orar 12:00 – 16:00. În acelaşi interval apa va fi oprită vineri, 21 iulie, pentru locuitorii oraşului Mizil.

La Urlaţi, apa este furnizată după program începând din 18 iulie, intervalul de oprire, pe timpul nopţii, fiind cuprins între orele 0.00 – 5.30.

În oraşul Mizil, tot din 18 iulie intervalul de oprire pentru refacerea resurselor de apă este cuprins între orele 23.00 – 5.00.

Restricţiile au fost anunţate până pe data de 24 iulie, din cauza consumului excesiv şi a resurselor diminuate în această perioadă.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aicihttps://www.g4media.ro/compania-hidro-prahova-opreste-apa-si-ziua-in-orasele-mizil-si-urlati-dupa-ce-sistase-furnizarea-noaptea-din-cauza-unui-consum-extrem-de-ridicat.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor