logo
RNTV Live

Apa Nova oferă burse de până la 1270 lei pentru elevii ce sunt selectați în clasele de învățământ dual ale Apa Nova București

apa_nova_scoala
Theo Tănăsescu

Pentru anul școlar 2022 – 2023, Apa Nova București lansează două noi clase de învățământ profesional în sistem dual în parteneriat cu Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din București, în cadrul cărora sunt disponibile un total de 56 de locuri pentru calificările de Instalator Instalații tehnico-sanitare și de gaze, respectiv electrician constructor. Avantaje pentru elevii selectați să intre în program: bursă în valoare de până la 1.270 de lei lunar, practică extinsă cu specialiști din cadrul Apa Nova București, calificarea într-o meserie foarte căutată (Instalator/Electrician) și posibilitatea angajării după absolvire.

În perioada 2018-2022 compania a sprijinit financiar și asigurat activitățile de practică pentru 4 clase de elevi din cadrul colegiului tehnic partener, „Anghel Saligny” București, cu un total de 73 de elevi.

La finalul anului 2022, 36 de elevi vor finaliza studiile și vor dobândi calificarea în meseria de Instalator Instalații tehnico-sanitare și de gaze, astfel că aceștia vor avea posibilitatea să devină angajați ai Apa Nova București.

Pentru anul școlar 2022 – 2023, Apa Nova București lansează două noi clase de învățământ profesional în sistem dual în parteneriat cu Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din București, în cadrul cărora sunt disponibile un total de 56 de locuri pentru calificările de Instalator Instalații tehnico-sanitare și de gaze, respectiv electrician constructor. 

Astfel, în perioada 9 Mai – 10 Iunie 2022 echipa de Resurse Umane a Apa Nova București desfășoară o amplă campanie multi-media de promovare a celor 2 clase de învățământ profesional în sistem dual, cu scopul de a prezenta oferta educațională a companiei in 200 de școli, către cel puțin 3000 de elevi din clasa a VIII-a și părinți ai acestora din zona metropolitană București și județul Ilfov, prin intermediul a 150 de prezentări față-în-față, precum și printr-o amplă campanie în social-media, menită să faciliteze conștientizarea beneficiilor unui astfel de parcurs de carieră.

Înscrierea la clasele Apa Nova se va face în perioada 5-8 Iulie 2022, depunerea dosarului de înscriere realizându-se la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, iar  calendarul examenului de admitere este planificat încât să poată permite și participarea la procesul de repartiție computerizată pentru cei interesați. 

Avantajele programului sunt multiple: bursă în valoare de până la 1.270 de lei lunar, practică extinsă cu specialiști din cadrul Apa Nova București, calificarea într-o meserie foarte căutată (Instalator/Electrician) și posibilitatea angajării după absolvire.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor