logo
RNTV Live

Apă cu porția în Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Apă cu porția în Prahova

Arsita care topeste tara noastra vine la pachet cu probleme in mai multe orase si sate. Din cauza cantitatilor mari de apa consumate, anumite companii furnizoare au fost nevoite sa ofere consumatorilor apa cu portia. In Prahova, spre exemplu, mai multe localitati au apa doua ore dimineata, si alte cateva seara. In tot acest timp conducerea firmelor distribuitoare fac apel catre populatie sa consume lichidul vital constient, pentru a nu seca rezervele de apa. Cei mai putin afectati de aceasta problema sunt locuitorii de la sate si care au fantani in curte.

Fara nicio solutie, si obligati sa gaseasca variante, consuma apa cu portia. Este cazul mai multor consumatori din localitatile prahovene Mislea, Scorteni, Gura Vadului, Iordacheanu si Chiojdeanca.

Cei mai norocosi dintre ghinionisti sunt locuitorii care au fantana in propria gospodarie. Si astfel si-au montat diverse sisteme, pentru a avea apa curenta. In aceasta situatie este si Viorel Papaia, un bucurestean, mutat de aproximativ opt ani in localitatea Scorțeni.

Asa se face ca apa curge la robinet doua ore de dimineata, si alte cateva seara, dupa ce arsita se lasa dusa.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor