Anunțul de ULTIMĂ ORĂ pentru profesorii care vor susține examenul de titularizare

Candidații care participă la concursul național de Titularizare 2022 vor putea trimite dosarul online, potrivit unui document trimis inspectoratelor școlare județene de către Ministerul Educației. Amintim că înscrierile încep pe data de 9 mai și țin până pe 17 mai, conform calendarului oficial.

Comisia județeană de organizare și desfășurare a concursului are obligația de a configura o adresă de e-mail la care candidații să aibă posibilitate de a transmite dosarele, se arată în documentul menționat.

cel mai verde complex reziential

„În perioada de înscriere a candidaților la concursul național, sesiunea 2022, de verificare și înregistrare a datelor în aplicație, comisia județeană / a municipiului București de organizare și desfășurare a concursului are obligația de a configura o adresă de e-mail dedicată concursului național, sesiunea 2022, care să fie publică, la care candidații să aibă posibilitatea de a transmite dosarele / cererile de înscriere, contestațiile și alte solicitări privind organizarea și desfășurarea concursului și de la care candidații să primească răspuns la cererile și solicitările formulate”.

O noutate se referă la obligația președintelui comisiei și a inspectorilor școlari pentru managementul resurselor umane de a consilia candidații în privința disciplinelor de concurs la care se pot înscrie în funcție de studiile pe care le-au efectuat, precum și posturile didactice / catedrele pe care le pot ocupa.

„În perioada de înscriere și de înregistrare a datelor în aplicație, președintele comisiei județene / al municipiului București de organizare și desfășurare a concursului și inspectorii școlari pentru managementul resurselor umane au obligația de a consilia candidații cu privire la disciplinele de concurs la care se pot înscrie în funcție de studiile pe care le-au efectuat, precum și posturile didactice / catedrele pe care le pot ocupa în funcție de studii, disciplina de concurs și proba orală susținută, după verificare atentă a Centralizatorului”, potrivit sursei citate.

De asemenea, în document este precizat că președintele comisiei județene / a municipiului București de organizare și desfășurare a concursului și inspectorii școlari pentru managementul resurselor umane au obligația de a consilia conducerile unităților de învățământ particular în vederea emiterii avizelor candidaților în perioada de înscriere.

Mai multe detalii găsiți aici

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here