logo
RNTV Live

ANUNȚ: Zilele Ploieștiului dau peste cap transportul în comun și închid circulația

autobuz_large
Ștefan Petre

TCE anunță că, pe data de 19 mai 2023, se închide circulația rutieră între intersecția str. Pța. Victoriei cu Tache Ionescu/C.D.Gherea și Vasile Milea cu Bd. Republicii, cu prilejul evenimentului Zilele Orașului Ploiești. Pentru transportul în comun, circulația de la centru spre Sud se desfășoară normal.

În consecință, traseele publice locale din Ploiești își modifică ruta astfel:

Tr. 1, 30, 300, 301, 302 și 306: la sensul spre centru circulă normal până la intersecția cu str. Ghe Lazăr, apoi pe str. Ghe Lazăr, N. Bălcescu, Șt. Greceanu, Sold. Erou Călin Cătălin, Emile Zola, după care ruta cunoscută. Nu se efectuează stația Palatul Culturii.

La celălalt sens, de la sensul giratoriu de la Catedrală se intră pe str. Carpați, Emile Zola cu stație la Hale Catedrală, apoi pe str. Sold. Erou Călin Cătălin, Șt. Greceanu, N. Bălcescu, Ghe. Lazăr și în continuare ruta normală. Nu se efectuează stația Galeriile Comerciale.

Tr. 32/32b: la sensul spre centru circulă normal până la intersecția cu str. Ghe. Lazăr, apoi pe str. Ghe Lazăr, N. Bălcescu, Șt. Greceanu, Romană, Ghe. Doja, Văleni, Emile Zola. Nu se efectuează stația Palatul Culturii.

La celălalt sens, de la Hale Catedrala circulă pe str. Sold. Erou Călin Cătălin, Șt. Greceanu, N. Bălcescu, Ghe. Lazăr și în continuare ruta normală.

Tr.7 și 22b: la sensul spre Dorobanțul/Bar. Unirii, din str. T. Ionescu va parcurge Pța. Victoriei, str. Gh. Lazăr, str. Dr. Bagdazar și în continuare traseul normal. Nu se mai efectuează stația H. Catedrală.

Pe sensul spre Rudului/Auchan nu se modifică.

Tr. 39b: la sensul spre H. Catedrală, traseu normal până pe str. ILC, unde va efectua stația Faredo, apoi va parcurge str. Gh. Gr. Cantacuzino, Cuza Vodă, Vasile Lupu, Pța. Eroilor, Carpați, Emile Zola. Nu se efectuează stația Tache Ionescu.

La sensul spre Parc Municipal Vest/Cartier Vest, parcursul nu se modifică.

Tr. 35 și 35b se vor scurta la Faredo.

În traseele 44 și 202 se vor folosi rutele scurtate la Hale Coreco (44 scurt și 202 scurt). Legătura între Centru și Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.

În funcție de dispozițiile Poliției Rutiere, atât intervalul orar, cât și rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

     

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor