logo
RNTV Live

Anunţ important pentru ploieşteni. Decizie de ultimă oră din partea Veolia Energie Prahova

bloc-nou
Mihai Constantinescu

Sezonul de încălzire a ajuns la final

Anunţ important pentru ploieşteni. Decizie de ultimă oră din partea Veolia Energie Prahova.

Ploieştenii pot respira liniştiţi. Începând de astăzi nu vor mai cheltui bani pentru încălzirea apartementelor. De astăzi se opreşte furnizarea căldurii în sistem centralizat.

Anunţul a fost făcut cu puţin timp înainte de către reprezentanţii Veolia Energie Prahova. Decizia a fost luată ca urmare a temperaturilor înregistrate în ultimele zile, dar și având în vedere prognozele meteo pentru următoarea perioadă, fiind astfel îndeplinite condițiile necesare pentru oprirea căldurii în sistem centralizat.

 În acest context, de la această dată, toate echipamentele de producție ale Veolia Energie Prahova vor trece la schema de funcționare pentru perioada de vară, astfel încât să permită continuitatea alimentării cu apă caldă pentru toți clienții din Ploieşti.

 În perioada extrasezonului, Veolia Energie Prahova va derula lucrări de întreținere, reparații și modernizare pentru echipamentele de producție, transport și distribuție, în vederea creşterii randamentului global şi a eficienței energetice a sistemului centralizat din Municipiul Ploieşti.

 Compania rămâne la dispoziția clienților săi prin Centrul de Apel non-stop apelabil la numerele 0244 408 888 și 0 800 800 255, gratuit în rețeaua Telekom. De asemenea, date alternative de contact rămân: adresa de mailploiesti@veolia.com sau Biroul Relații Clienți din str.Gheorghe Doja nr.154A.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fotoau-plantat-panselute-in-mijlocul-asfaltului/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor