Anunţ important pentru cetăţenii din Filipeştii de Pădure. Se întâmplă de mâine!

ajutoare de la UE pentru cetăţenii din Filipeţtii de Pădure
Anunţ important pentru cetăţenii din Filipeştii de Pădure. Se întâmplă de mâine!
cautam-reporteri-republikanews

Anunţ important pentru cetăţenii din Filipeştii de Pădure. Se întâmplă de mâine! Începând de mâine, 22.09. 2021, Primăria Comunei Filipeștii de Pădure va începe distribuirea pachetelor cu produse de igienă și alimente, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), finanțat din Fondul de Ajutor European, destinat unor categorii de persoane defavorizate.

Beneficiarii acestor pachete sunt:

just insolv sprl

– persoanele care au AJUTOR SOCIAL acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare;

– persoanele care au ALOCAȚIE PENTRU SUSȚINEREA FAMILIEI, republicată, acordată în baza Legii nr.277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei cu modificările ulterioare;

– persoanele cu handicap grav și accentuat în plată la momentul acordării ajutoarelor, conform Legii nr. 448/2006 republicată, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidențial publice sau private, vor ridica pachetele în baza certificatului de handicap, începând cu data de 18.10.2021.

Pachetele se vor ridica de la Căminul Cultural Dițești, doar în baza actului de identitate în original, după următorul program:

Luni – Vineri 09:00 – 14:00

Vezi şi https://republikanews.ro/turcii-vor-sa-ne-construisca-autostrada/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here