logo
RNTV Live

Anunţ important de la Ministrul Educației despre simulările examenelor naţionale

sursă foto Glasul Maramureşului
Mihai Constantinescu

Anunţ important de la Ministrul Educației despre simulările examenelor naţionale

Simulările examenelor naţionale au fost anulate. Este anunţul pe care l-a făcut ieri Monicăi Anisie, ministrul Educaţiei.

„Simulările sunt anulate. Nu mai putem susţine simulările, însă aceste simulări le-am înlocuit cu acele teste de antrenament pe care le-am pus la dispoziţia elevilor de clasa VIII-a şi a XII-a. Vom pune săptămânal câte cinci teste de antrenament. Vineri vom publica baremul iar în emisiunile realizate la TVR vor fi explicate rezolvările acestor modele sau teste de antrenament, cum le-a numit Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare. Aceste teste este bine să fie rezolvate în parteneriat cu cadrul didactic de la clasă. (…) MEC pune la dispoziţie baremul şi elevul se poate şi autoevalua. Simulările le-am anulat şi am înlocuit simularea cu aceste teste de antrenament tocmai pentru faptul că elevul trebuie să se pregătească în continuare pentru examenele naţionale”, a anunțat monica Anisie la Realitatea Plus, potrivit Agerpres.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor