logo
RNTV Live

ANUNȚ! CONCURS DE ADMITERE LA PROGRAMUL DE STUDII UNIVERSITARE DE MASTER LA ACADEMIA DE POLIȚIE ALEXANDRU IOAN CUZA

sursa foto Alba24
Mihai Constantinescu

ANUNȚ! CONCURS DE ADMITERE LA PROGRAMUL DE STUDII UNIVERSITARE DE MASTER LA ACADEMIA DE POLIȚIE ALEXANDRU IOAN CUZA

Inspectoratul de Poliție Județean Prahova organizează recrutarea candidaților pentru participarea la concusrsul de admitere la programul de studii universitare de master profesional pentru formarea ofițerilor de poliție intitulat ,,Științe penale în asigurarea ordinii și siguranței publice”, având 75 de locuri, organizat în anul univeristar 2022-2023 la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”.

Cererile de înscriere se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, respectiv resurseumane@ph.politiaromana.ro, în perioada 19 – 31 august 2022, ( inclusiv în zilele nelucrătoare, iar pe data de 31.08.2022, doar până la ora 16:00).

Anunțul de recrutare, detaliile necesare înscrierii, precum și modelele documentelor pot fi accesate pe adresa de internet a I.P.J. Prahova, fiind disponibile pe https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/anunt-admitere-master-profesional-academia-de-politie-2022&page=1

La concursul de admitere pot participa absolvenți cu diplomă de licență sau echivalentă ai învățământului superior de lungă durată și absolvenți cu diplomă de licență sau echivalentă ai programelor de studii universitare de licență de minimum 240 de credite de studiu transferabile.

La concurs se pot înscrie și agenți de poliție!
[16:09, 8/22/2022] ag pol. Bucur Iulia: În urma apariției în spațiul public a articolului cu titlul ,,Cai bătuți cu bestialitate în Filipeștii de Târg. Imaginile au ajuns și la Polițe și la Protecția Animalelor”, compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Prahova au identificat și depistat cele două persoane bănuite de comiterea faptei ca fiind doi bărbați din comuna Filipeștii de Târg, respectiv din Filipeștii de Pădure.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor