logo
RNTV Live

Anul 2022 va fi unul al inaugurărilor la Băicoi/VIDEO

Mihai Constantinescu

Anul 2022 va fi unul al inaugurărilor la Băicoi. Şcoli moderne, spital dotat la standard europene, parcuri noi, străzi asfaltate şi iluminat led sunt doar câteva dintre realizările din ultima perioadă. Între timp însă, departamentul specializat la scrierea de proiecte, lucrează pentru a atrage noi fonduri in localitate.

Lucrările la unul dintre cele mai mari parcuri din Băicoi sunt gata să fie recepţionate in perioada următoare. Invitat în studioul Ploiesti Tv, edilul localităţii, Marius Constatin a declarant că anul 2022 va fi unul al inaugurărilor.

Chiar dacă oraşul Băicoi s-a aflat în topul oraşelor cu cele mai multe investiţiii anual, proiectele măreşe nu se opresc aici. Edilul speră ca în câţiva ani să fie realizată o pasarelă peste DN 1 pentru fluidizarea traficului şi reducerea numărului de accidente. Investiţia se ridică la apoximativ 60 de milioane de lei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/localitatea-filipestii-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor