logo
RNTV Live

Antena 3, dată în judecată de Claudiu Năsui

BA0435C3-5C41-4DEB-A7CF-FF12079B48F2
Tudor Teodora

Fost ministru al Economiei și deputat USR, Claudiu Năsui va sesiza Consiliul Național al Audiovizualului și va da în judecată postul de televiziune Antena 3 acuzând un fake news prezentat luni seara. 

Conform unui comunicat al USR, „Antena 3 nu a prezentat integral așa zisul document de începere a urmăririi penale, ci doar primele două paragrafe”.

„Se vede că am deranjat multă lume. Nu e o coincidență că minciuna aceasta apare fix în ziua în care am dat declarații la DNA în calitate de martor. Nu doar că nu sunt urmărit penal, dar sunt denunțător și martor în mai multe procese penale deschise tocmai pentru neregulile pe care le-am găsit când am preluat Ministerul Economiei. Scopul minciunii promovate de Antena 3 este, probabil, acoperirea dosarului privind măștile din pandemie în care am fost citat, chiar luni, ca martor. Voi sesiza CNA și voi da în judecată Antena 3 pentru că nu poți să livrezi astfel de mizerii publicului și să scapi nesancționat”, a declarat Claudiu Năsui, citat în acest comunicat.

În timpul mandatului de ministru al Economiei, acesta susține că a fost „șicanat prin depunerea de plângeri penale pe tot felul de motive închipuite”, dar „nu s-a început nicio urmărire penală, pentru că acuzațiile erau total nejustificate”.

În cazul prezentat de Antena 3 drept o mare „exclusivitate”, „a fost deranjat un pensionar special pus de Virgil Popescu în tot felul de consilii de administrație, inclusiv în CA Romarm, care a fost înlocuit de Claudiu Năsui”, se mai menționează în comunicatul USR. 

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații găsiți aici: Claudiu Năsui dă în judecată Antena 3, după ce televiziunea a afirmat că fostul ministru este urmărit penal: „Fake News”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor