logo
RNTV Live

ANRE s-a trezit! Clienţii casnici primesc ajutor în procesul de schimbare a furnizorului de energie electrică şi gaze naturale.

electrica
Mihai Constantinescu

ANRE s-a trezit! Clienţii casnici primesc ajutor în procesul de schimbare a furnizorului de energie electrică şi gaze naturale! Acest lucru se întâmplă după zile întregi de frământări, nervi şi cozi interminabile la care au fost nevoiţi să stea clienţii dezorintaţi de noua schimbare. Cei de la ANRE au înfiinţat un “Call-center”.

Call-center

“Având în vedere liberalizarea pieţei de energie electrică începând cu data de 1 ianuarie 2021, Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) vine în sprijinul clienţilor casnici din piaţa de energie prin înfiinţarea unui „Call-center” dedicat procesului de schimbare a furnizorului de energie electrică şi gaze naturale.

Experţi din cadrul ANRE vor acorda consiliere tuturor consumatorilor care întâmpină dificultăţi în procesul de încheiere a unui nou contract în piaţa concurenţială.

Numărul de telefon este 0374554265 şi poate fi apelat începând cu data de 07.01.2021, de luni până duminică, între orele 8.00-18.00.” , se specidică în comunicatul de presă al celor de la ANRE

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/sofer-beat-si-cu-permisul…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/manelist-ploiestean-a…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor