ANM: Meteorologii au emis informare meteo valabilă până în seara de Ajun de Crăciun

meteorologii avertizează
meteorologii avertizează

ANM: Meteorologii au emis informare meteo valabilă până în seara de Ajun de Crăciun

Potrivit ANM, până în Ajun de Crăciun vor fi precipitații în general moderate cantitativ, predominant ninsori la munte, intensificări ale vântului
Interval de valabilitate informare meteo 22 decembrie, ora 20:00 – 24 decembrie, ora 20:00
În intervalul menționat, va ploua temporar în cea mai mare parte a țării. Ploile vor fi mai frecvente în vest, nord-vest și centru unde local, îndeosebi în zonele de deal, se vor cumula cantități de apă ce vor depăși 20…30 l/mp. Din noaptea de luni spre marți (23/24 decembrie) în Maramureș și Transilvania și trecător în nordul Moldovei și Dealurile Crișanei se vor semnala și precipitații mixte.
 Vântul va avea intensificări locale și temporare în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari (în general de 55…60 km/h) în regiunile sud-vestice și pe spații mai restrânse în centrul teritoriului, iar în noaptea de duminică spre luni cu precădere pe litoral și în bazinul vestic al Mării Negre.
  În zonele montane, treptat, începând din seara de luni, 23 decembrie, vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, mai consistent în Munții Banatului și vestul Carpaților Meridionali. În special pe creste, vor fi rafale ale vântului de peste 80…90 km/h, ninsoarea va fi viscolită, iar temporar vizibilitatea va fi redusă.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-un-barbat-a-murit-strivit-in-propria-masina/?fbclid=IwAR2wvGLLgLfnGFVywlY1D6dynOXx7zH06e8QUUmlgqMH9LEIDtxBjascWxM

cel mai verde complex reziential

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa ANM

 

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here